Over ons

Ontmoet het team. Altijd een oplossing.

Een hecht team, professioneel, ervaren en vooral betrokken. Dat zijn de mensen achter EnergielabelDirect.nl. Onze adviseurs die door het hele land werken, worden ondersteund vanaf ons kantoor in Leerdam. Daar vind je onder meer planning, facturatie en management. Door korte lijntjes en snel schakelen staan wij voor iedereen klaar. En daar zijn we trots op!

Onze adviseurs die door het hele land werken, worden ondersteund vanaf ons kantoor in Leerdam. Daar vind je onder meer planning, facturatie en management. Door korte lijntjes en snel schakelen staan wij voor iedereen klaar. En daar zijn we trots op!

EnergielabelsDirect.nl is onderdeel van Woning Advies Nederland (WAN)

Visie:
De Nederlandse vastgoedmarkt staat voor de enorme opgave om met minder ruimte voor meer mensen de CO2 uitstoot drastisch te verminderen. Daarom wil iedereen bijdragen aan een duurzamere samenleving met minder CO2-uitstoot. Wij helpen u daar graag bij door het leveren van energielabels die zorgvuldig zijn opgenomen geven wij eigenaren  en beheerders inzicht in het energieverbruik van de woning(voorraad).

Missie:
EnergielabelsDirect.nl verzorgt energielabels voor iedereen, zonder gedoe maar mét hoge kwaliteit. Onze opdrachtgevers zijn ontwikkelaars, beheerders, particulieren en (commerciële) exploitanten van vastgoed.

Onze adviseurs leveren snel relevante data. Korte doorlooptijden en betrouwbaar advies ontzorgen onze opdrachtgevers.

Wij zijn een menselijk bedrijf met oog voor de samenleving. Vol enthousiasme werken wij aan een duurzame en veilige woon- en werkomgeving.

Het team. Dit zijn wij.

Een professioneel betrokken team die vakkundig en vlot energielabels inplannen en verwerken. En dat al 10 jaar lang!

Rob ter Heegde

Inspecteur

Jordy Dompeling

Inspecteur

Patrick Ritzen

Inspecteur

Frank Dickhoff

Inspecteur

Dylan Bosman

Accountmanager

Jolanda van Middelkoop

Medewerker planning